ПРЕЗЕНТАЦІЯ UAL UNIVERSITY OF THE ARTS LONDON

 

В рамках Міжнародного Форуму «Дизайн-Освіта 2017» , в середу, 11 жовтня, відбудеться зустріч з Ліндою Дойл( Lynda Doyle ) – представником Лондонського Коледжу Комунікацій (London College of Communication).

Лінда Дойл вивчала Меді Комунікаціх в Ірландії. Після випуску з Університету, переїхала до Лондону та почала працю в сфері кіноіндустрії як асистент відомого аніматора Баррі Літа (Barry Leith). Після отриманого досвіду перейшла на ВВС на посаду музичного редактору документальних кінострічок. Закінчила факультет Образотворчого мистецтва в Goldsmith College та магістратуру з фотографії в Royal College of Arts. Останні десять років працює в Лондонському Коледжі Медіакомунікацій – найбільший з шести коледжів Лондонського Університету Мистецтв. Тут навчається більше 10 000 студентів у 100 творчих майстернях.

London College of Communication – це світовий лідер у сфері дизайну та ЗМІ, тримаючи руку на пульсі усіх змін в сфері технологій, комунікацій , аби підготувати висококваліфікованих спеціалістів.

Середа, 11 жовтня, перша половина дня - 11.00
Презентація UAL University of the Arts London – Твоє майбутнє починається тут. Як стати світовою зірою моди, мистецтва та кіно!

Середа, 11 жовтня 15.00 - 16.00
Portfolio Review.