ВІЗИТ ХУДОЖНИКІВ КЮНГ ХВА ШОН ТА СТІВЕНА ШИХЕНА

 

12 вересня у ХДАДМ відбулася зустріч студентів і викладачів академії з художниками із Великобританії  Кюнг Хва Шон і Стівеном Шихеном у рамках програми співробітництва Великобрітанії і України SWAP: UK/Ukraine Artist Residency Programme

 

Британська Рада в Україні та Ліверпульська бієнале проводять другий етап програми мистецьких резиденцій SWAP: UK/Ukraine Artist Residency Programme, разом з  партнерськими інституціями в Україні: Мистецький Арсенал, Ізоляція, Платформа Культурних Ініціатив, Сошенко 33, Єрмілов Центр, Харьківська Муніципальна Галерея; та Великобританії: Блюкоат, ФАКТ та Опен Ай Галерея.

Kyung Hwa Shon (YermilovCentre August-September 2017) 

Кюнг Хва Шон (1983 р., Південна Корея) - лондонська художниця, яка зараз виконує докторську дисертацію в Лондоні і досліджує взаємовідносини між містом і уявою. Її багатопрофільна практика спрямована на відкриття психологічної гетероморфної ідентифікації, наявності невидимої речовини та фантастичних візуальних вражень.

Stephen Sheehan (Municipal Art Gallery in Kharkiv August-September 2017)

Стівен Шихен (1986 р., Біркенхед, Великобританія) живе і працює в Біркенхеді. Мистецький напрямок діяльності Стівена є перфоманс, щоб коментувати і висловлювати абсурдне, красиве, тендітне сьогодення і минуле.

Програма мистецьких резиденцій SWAP має на меті об’єднати художників з України та Великобританії, для підтримки їхнього професійного розвитку та сприянню міжнародній співпраці. Як і в перший рік діяльності, програма також покликана дати художникам час для рефлексії та дослідження мистецьких традицій України та Великобританії.

Більш детальну інформацію про  програму резиденцій  ви можете знайти   на сайті: SWAP 2017 application guidelines pdf

.