ВІЗИТ ДЕЛЕГАЦІЇ З КИТАЮ ДО ХДАДМ

За минулий рік ХДАДМ зробила низку важливих кроків, спрямованих на розширення міжнародних зв'язків. На початку нового, 2016, року Академія зробила ще один крок у цьому напрямку. 22 січня, до нас завітала із візитом делегація з Ханьшанського педагогічного університету (Китай). Серед гостей, очолюваних ректором ВНЗ Лінь Лунлун, були також голова відділу міжнародних зв'язків Ян Ян, декан факультету мистецтв Се Хенсін та декан педагогічного факультету Ван Гуйлінь.

Ректор ХДАДМ Віктор Даниленко, перший проректор Олександр Соболєв, декани факультетів та керівник міжнародного відділу Академії Тамара Ульянова провели зустріч із членами делегації і обговорили важливі питання розвитку партнерства та подальшого співробітництва між навчальними закладами. Офіційна частина завершилась дружньою церемонією обміну пам'ятними подарунками.

Для гостей провели екскурсію, під час якої вони завітали до майстерень всіх факультетів Академії та змогли ближче ознайомитись з роботою викладачів та студентів, побачити на власні очі особливості харківської художньої школи.

Завершилась екскурсія в музеї Академії, де східним колегам розповіли історію ВНЗ та представили усе різноманіття публікацій з дизайну та образотворчого мистецтва за останні роки. На завершення візиту у виставковій залі відбулась зустріч із земляками - студентами з КНР, що навчаються на кафедрі живопису, та оглянуто виставку їх творів.