---------- Kharkiv State Academy of Design and Fine Arts

ЮВІЛЕЙНА ВИСТАВКА ОЛЬГИ КВІТКИ ТА АННИ МАКАРОВОЇ

Характерною особливістю художніх вузів є надзвичайно тісна творча взаємодія всередині усього колективу (як викладацького, так і студентського), що створює по-домашньому теплу атмосферу. Як ніколи гостро це було відчутно на відкритті 20 листопада виставки викладачів кафедри графічного дизайну Ольги Квітки та Анни Макарової "Сто на двох", що була присвячена 50-річчю сестер.

Усі гості, що прийшли привітати ювілярок із цією визначною датою, ледь вміщались в приміщенні мистецтвознавчого центру "Академія". Тут були і проректор Олександр Валерійович Соболєв, і декан факультуту "Дизайн" Надія Федорівна Сбітнєва, і професори кафедри графічного дизайну Олег Анатолійович Векленко і Володимир Іванович Лесняк, і численні знайомі.

Готувавши виставку, Ольга Леонидівна та Анна Леонидівна, прагнули охопити усі сторони своєї дяльності, презентувавши як творчі роботи, так і проекти, виконані на замовлення, а також і роботи своїх студентів. Вони навіть вдались до невеликого експерименту - разом із студентами вони виконали власну пісню.

Теплі слова, подарунки, море квітів - все це задало вернісажу мажорний настрій, перетворивши його дійсно на свято. Ще раз вітаємо Ольгу Леонідівну та Анну Леонідівну, бажаємо творчих успіхів та невичерпного натхнення!

Фото - Ігор Макаров