ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В ХДАДМ

До вступної кампанії ще більше ніж півроку, але готуватися до іспитів вже час! Саме тому сьогодні, 26 грудня, Харківська державна академія дизайну і мистецтв в черговий раз зустрічала своїх потенційних абітур'єнтів на Дні Ввідкритих дверей.

За традицією, перше слово взяв ректор, В. Даниленко, який розповів про Академію, специфіку її орієнтації на дизайнерські та станкові напрямки, зробив невеличкий екскурс в європейську систему художньої освіти, наостанок представивши членів приймальної комісії, деканів та керівників кафедри. Розпочату розмову підхопив перший проректор О. Соболєв, який коротко ознайомив гостей із структурою Академії та закликав активніше спілкуватись із присутніми викладачами, дізнаватись інформацію, аби підійти до іспитів "у повному озброєнні".

Після цього гості змогли зануритись у творчу атмосферу нашого вузу, та подивитись роботи, які були представлені студентами на переглядах, що зараз відбуваються.

Аби зрозуміти свої сильні та слабкі сторони, зорієнтуватись у творчих завданнях, що будуть на іспитах влітку, усі охочі звертались до приймальної комісії, де їх консультували секретар комісії Д. Шевченко та керівник кафедри монументального живопису В. Носєнков.

Викладачі усіх кафедр радо спілкувались із майбутніми студентами, даючи поради та відповідаючи на нагальні питання.

Як зауважив в своїх промові ректор, сподіваємось, що гості плідно використали надану можливість, та вже зовсім скоро ряди студентства поповняться новою талановитою молоддю.