СПЕКТАКЛЬ «365»

Перший в Україні і один з небагатьох у світі проектів, гармонійний сплав музики Антоніо Вівальді і Астора Пьяццолли, що поєднується із сучасним пластичним театром.

Спектакль «365» — це спільний проект ХНАТОБа, одного з найстаріших музичних театрів України, який є хранителем українських оперних традицій, з відомим харківським незалежним театром «Прекрасні Квіти», котрий за своє недовге існування вже неодноразово представляв Україну на численних міжнародних фестивалях Європи і Латинської Америки.

Театр «Прекрасні Квіти» був заснований випускниками Харківського університету мистецтв ім. І. П. Котляревського. Завдяки своєму новаторському баченню і професійним особливостям «Прекрасні Квіти» відразу ж стали одним з самих відвідуваних театрів в Харкові. Зараз в їх репертуарі п'ять спектаклів, котрі виконані в унікальному безсловесному жанрі Фанк-футуризм.

У основі сюжету — історія скрипаля, який відривається від батьківського гнізда і пізнає усі радощі і тяготи самостійного життя. Він зустрічає свою любов, випробовує труднощі на шляху до свого щастя і мимоволі стає спостерігачем картини життя сьогоднішнього суспільства.

Спектакль «365» говоритиме з глядачем сучасною мовою і на актуальні теми. Поєднуючи в собі елементи гротеску і сатири, спектакль торкнеться загальнолюдських проблем, де кожен глядач зможе побачити віддзеркалення власної повсякденності.

«Пори року «А. Вівальді і А. Пьяццолли у виконанні камерного оркестру стануть тут лейтмотивом життя простих людей, з їх страхами, ілюзіями, фобіями і розчаруваннями. У фірмовому безсловесному жанрі «Прекрасних Квітів» через призму сюрреалізму розкриватимуться найнасущніші теми соціуму і просто окремої людини.

Соло на скрипці, а також одну з ролей у виставі виконає талановитий український музикант, вже тривалий час працює у Відні, грає з багатьма відомими оркестрами та музикантами - Михайло Захаров.

Диригент і музичний керівник проекту Юрій Яковенко - один з найпрофесійніших і накреативніших музикантів нашого міста.

Автори ідеї і режисери : Артем Вусик і Ігор Ключник.

Акторський склад: Оксана Черкашина
Артем Вусик
Ігор Ключник
Армен Калоян
Олександр Кривошеев
Дмитро Третьяк
Костянтин Васюков
Андрій Ванєєв
Богдан Синявський

Художник - Ольга Турутя-Прасолова
Художник зі світла - заслужений працівник культури України Володимир Минаков
Тривалість - 1 година 30 хвилин