ШКОЛА СУЧАСНОГО МИСТЕЦТВА ЇДЕ ДО ХАРКОВА

"Школа сучасного мистецтва" оголосила про відкриття філії в Харкові. Проект презентує альтернативну художню освіту в форматі "тут і зараз". Вкиладачі "Школи...": Вікторія Бурлака, Артем Волокітін, Тетяна Маліновська, Гамлет Зінківський, Белла Логачова, Віталій Кохан.

Навчання складається із практичних занять раз на тиждень та двох лекцій кожні два тижні (список тем можна подивитись тут). Практична частина розбита на блоки, кожен з яких присвячений певному жанру візуального мистецтва: сучасний живопис, інсталяція та мистецтво об'єкту, відео-арт, перформативні види мистецтва, майстер-класи сучасних художників. За результатами 3-х місячного навчання студенти беруть участь в груповому виставковому проекті. Кращі випускники отримують можливість організаціх персональних виставок в галереях актуального мистецтва. Навчання триватиме з лютого по червень 2016 року.

Заповнити анкету учасника та дізнатись подробиці про навчання на офіційному сайті "Школи сучасного мистецтва".Партнер проекту в Харкові – галерея «Come.in».

За матеріалами ArtUkraine