ДО УВАГИ МИТЦІВ:
МІЖНАРОДНА МИСТЕЦЬКА РЕЗИДЕНЦІЯ "RESIDENTS OF UNIVERSE"!


ЄрміловЦентр разом з Харківським національним університетом ім. В.Н. Каразіна анонсує резидентську програму 2019.

Цього року місячна резиденція відбудеться на локаціях — музеях, колекціях та підрозділах — Університету ім. В.Н.Каразіна. Музей природи, Музей археології, Центральна наукова бібліотека, Ботанічний сад, Музей історії Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Астрономічна обсерваторія, головний хол та подвір'я Університету. Ми запрошуємо художників дослідити колекції, архіви та простір Університету та запропонувати їхнє мистецьке бачення історичних фондів. Мета резиденції — спробувати переосмислити університетську спадщину з мистецької точки зору, а також створити нові художні роботи, які будуть презентовані у цих просторах.

Для участі в резиденції, будь ласка, надішліть свої CV, портфоліо та мотиваційний лист, в якому розкрито ваш інтерес до участі, та надайте пріоритетний список з трьох локацій, в яких ви маєте бажання працювати: зробити дослідження та створити роботу. Будь ласка, ознайомтеся з умовами участі і контактними даними для своєї країни за посиланням: Умови

Розклад:
Дедлайн для заявок: 5 липня, 2019
Повідомлення обраних резидентів: до 15 липня, 2019
Період резиденції: 16 вересня - 16 жовтня, 2019

Кожен художник матиме доступ до обраної локації, її фондів та отримає асистентську допомогу у дослідженні та продакшені.

Цей проект було втілено завдяки підтримці Український культурний фонд. Партнери проекту: Schafhof — Європейський арт центр у Верхній Баварії, Асоціація “Польща-Україна”, Культурний центр Zamek, Литовська Асоціація Фотографів в Клайпеді, Британська Рада в Україні.

Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, пишіть нам на yermilovcentre@gmail.com