ВИСТАВКА «СМАК РЕЧІ: АВТОПОРТРЕТ»

28 січня 2020 року в галереї лабораторії мистецтвознавства ХДАДМ відкрилася виставка
«Смак речІ: Автопортрет», на якій представлені роботи студентів 1 курсу спеціалізації «Мультимедійний дизайн» з основ формоутворення, виконані під керівництвом старшого викладача кафедри мультимедійного дизайну Інни Педан.

Присутні на відкритті перший проректор з НПР Олександр Соболєв, завідувач кафедрою мультимедійного дизайну Михайо Опалєв, старший викладач кафедри мультимедійного дизайну Інна Педан, доцент кафедри мультимедійного дизайну Надія Мироненко зазначили працездатність та наснагу студентів під час виконання проєктного завдання та підготовки до виставки.

«Що відбувається, коли точка спостереження за навколишнім світом знаходиться всередині самого художника? Коли твоє особисте життя з усіма його радощами та складностями стає інструментом самовираження? Предметний світ народжується як відповідь. Його матеріальність та конкретність виростає з мінливості та непевності наших почуттів. А митець стає дзеркалом, що створює нове завдяки відображенню.» Володимир Тарасов, завідувач кафедри СГД.