«UNLOCKED» МІЖНАРОДНА ОНЛАЙН-АРТ-ВИСТАВКА

УМОВИ участі .pdf

«Запрошуємо викладачів та студентів ХДАДМ взяти участь у міжнародній онлайн-арт-виставці присвяченій проблемам збереження здоров'я та пандемії.

Зараз ми всі опинилися в нових умовах повсякденного життя та праці у зв'язку з карантином. Ми починаємо більше працювати онлайн та спілкуватись онлайн. Саме тому ми вирішили спробувати новий формат виставки - онлайн арт виставки, до якої запрошуємо залучитись митців з різних країн. Це соціальний проект, завдяки участі в якому ми можемо провести час в карантині не нудьгуючи, а креативно. Залишаючись вдома зараз ми збережімо здоров'я своє і своїх близьких. А також ми допоможемо докторам подолати цю пандемію. Ми вже зробили це в нашому рідному місті Ухань, спільними зусиллями ми майже перемогли хворобу й 8 квітня наше місто буде відкрите.

Приєднуйтеся до нашого проекту. Давайте проведемо цей час креативно.

Для участі у виставці просимо надіслати скановані копії або фотографії робіт у форматі jpg, створених під час карантину на нашу електронну адресу. До листа просимо додати короткі відомості про автора, назву роботи, розмір, техніку виконання та матеріали.

Роботи приймаються до 25 квітня 2020 року. Після виставки кожному учаснику буде надіслано електронний сертифікат та каталог виставки.

З повагою
Сю Дзюн, CEO UNI Education
Ванг Чжен Дзіє, художник, член
Асоціації художників провинції Хубей,
член Асоціації художників міста Ухань»