РЕЗУЛЬТАТИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ
СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ ЖИВОПИСУ

Упродовж карантину освітній процес у Харківській державній академії дизайну і мистецтв перейшов у віддалений режим. Викладачі Кафедри живопису спробували організувати дистанційне навчання, використовуючи сучасні інформаційно-комунікаційні технології та дотримуючись балансу теорії і практики.

Студенти 1-4 курсів бакалавріату та студенти 1-го курсу СВО «Магістр» своєчасно отримують матеріали та завдання для дистанційної роботи з дисциплін «Живопис», «Академічний живопис», «Композиція», «Кольоровознавство», «Декоративний живопис», «Живопис за фахом» та «Творчі майстерні».

Під час навчального процесу викладачі послуговуються комп’ютерними і телекомунiкацiйними технологіями, освітніми сервісами та онлайн-платформами, а саме: чатами Viber, Telegram, програмами Zoom, Skype, сервісами Google Classroom, Microsoft Teams тощо.
Для проведення семестрових переглядів використовується сервіс для інтерактивних публікацій та презентацій Calameo.

Приклади робіт:
Пупіна Еліна, 2 курс, дисципліна «Живопис» (https://cutt.ly/Pyc6pxf)
Василенко Єлизавета, 2 курс, дисципліна «Живопис» (https://cutt.ly/zyc6aUn)

Сторінка Кафедри живопису у Facebook під час карантину постійно оновлюється та доповнюється новинами з академічного життя, корисними матеріалами та творчими роботами студентів

Огляд на FACEBOOK робіт студентів кафедри живопису під час дистанційного навчання

На фото роботи студентів, створені під час дистанційного навчання: