«ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ» СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ «ТВОРЧИЙ РИСУНОК»

25 березня 2019 року в галереї лабораторії мистецтвознавства відбулося урочисте відкриття виставки спеціалізації «Творчий рисунок».

Відкриття такої виставки, за словами декана факультету «Образотворчого мистецтва» Володимира Шевченка, можна вважати «святкуванням Дня народження» спеціалізації. При цьому роботи випускників вже конкуренто спроможні у творчому просторі України.

Перший проректор з НПР Олександр Соболєв зауважив, що успіх спеціалізації залежить від таланту викладачів, вмінню розвивати рисунок у сучасній, більш вільній формі. Такий підхід дає різноманіття тем, сюжетів, технік виконання, що демонструє представлена виставка.

Провідний викладач кафедри рисунка Віктор Погорелов підкреслив відсутність жорстких рамок для виконання, що дає повне розкриття творчих можливостей студентів.

Цьогорічна випускниця спеціалізації «Творчий рисунок» Анастасія Панченко із великою вдячністю і повагою згадує рік навчання на кафедрі і наголошує на моменті творчої свободи, який «створює помітним САМОГО митця» його уяву і світосприйняття.

Бажаємо викладачам та студентам кафедри рисунку та спеціалізації «Творчий рисунок» подальших успіхів.
Фоторепортаж: Антон Сурков