ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ-2021 у ХДАДМ

29 травня 2021 року було відновлено традицію проведення Дня відкритих дверей у Харківській державній академії дизайну і мистецтв в офлайн-режимі.

Консультації, конструктивне спілкування з викладачами, завідувачами кафедр та деканами факультетів надали абітурієнтам уявлення про їх майбутній фах та перспективи професійної діяльності.

Ректор Харківській державній академії дизайну і мистецтв Олександр Соболєв нагадав про декілька важливих моментів з історії Академії. Також він зазначив, що абітурієнти 2021 року матимуть почесну змогу долучитися до сторічного ювілею Академії.

Академія відповідає вимогам часу: створені кафедри «Аудіовізуальне мистецтво», де готують фахівців з виробництва аудіовізуальної продукції (А / V, audio-visual director (audio-visual production), кіно-, телереклами та відео кліпів, та «Візуальні практики», де виховується вміння митців синтезувати різні види мистецтва, створюючи таким чином власну концепцію, з якою вони здатні вийти в актуальне мистецьке середовище.

Також відновлено спеціалізацію «Архітектура та містобудування», яка продовжує традиції архітектурної школи , що вперше в Україні були започатковані саме в нашому закладі 100 років тому, в 1921 році.

На факультеті Образотворчого мистецтва впроваджуються нові освітні програми, такі як «Стріт арт і монументальне мистецтво» на Кафедрі Монументального живопису − одній з найстаріших кафедр Академії .

Сподіваємось, абітурієнти отримали цікаву та корисну інформацію, яка допомогла остаточно визначитися з фахом.